Adres en contact
J.P. Thijsselaan/Lobeliuslaan 52/39-41
2341 PC Oegstgeest
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Oegstgeest
J.P. Thijsselaan 52/Lobeliuslaan 39-41

Wonen

Vandaag ga je met de begeleiding naar de dagbesteding in Poelgeest. Lekker snoezelen! Het thema is water, dus jij kan heerlijk tot rust komen dankzij de ruisende golven. Even voelt het alsof je op zee bent. Aan het eind van de dag is het tijd om weer aan land te komen. Gelukkig wacht er een fijne, sfeervolle groepswoning op je.

In het kort

Jac P. Thijsselaan 56-58 en A. van Royenlaan 1 zijn woningen voor volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De ondersteuning is zowel individueel als groepsgericht. Overdag kunnen de bewoners van het pand altijd aanspraak maken op de 24-uursbegeleiding in één van de drie woningen.´s Nachts is een nachtwacht met uitluistersysteem aanwezig.

Drie woningen naast elkaar

De woning is verbonden met twee andere groepswoningen van ’s Heeren Loo. In het midden van het gebouw ligt een klein centraal plein. In de gemeenschappelijke zitkamer kun je altijd terecht voor wat ontspanning. Daarnaast hebben we een keuken voor gezamenlijke maaltijden. In de grote tuin kun je altijd even op avontuur gaan. In totaal is er ruimte voor zes bewoners.

De omgeving

Oegstgeest grenst in het westen aan Leiden. De woning ligt in de wijk Poelgeest, vlak naast het Zuid-Hollands landschap. Je vindt hier onder andere een park en een supermarkt. Vlak achter de woning is een bushalte.

Dagbesteding

Op een paar honderd meter afstand bevindt zich dagcentrum Poelgeest, waar de meeste van de bewoners naar de dagbesteding gaan. Zij kunnen hier bijvoorbeeld heerlijk snoezelen.

Vlakbij de natuur

Op een kwartiertje lopen ligt park de Leidse Hout, waar je lekker kunt wandelen. Daar vind je ook een cafetaria en een klein dierenpark.

Wie wonen hier begeleid?

Er wonen bij ons jongvolwassenen, maar ook volwassenen en ouderen. Zij hebben een zeer ernstige verstandelijke beperking. Heb je behoefte aan intensieve zorg in een veilige omgeving, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op