Hulp in Dronten en omstreken
Dronten

In het kort

Woon je thuis en heb je soms hulp nodig, voor jezelf of voor je kind? Dan kan je rekenen op de ondersteuning van 's Heeren Loo in Dronten en omgeving. Dat is prettig en vertrouwd. We begeleiden op een manier die bij jou past. Je wordt steeds zelfstandiger en bepaald steeds meer zelf je leven.

Praktische ondersteuning in het gezin van 's Heeren Loo

Praktische ondersteuning in het gezin

"Mijn moeder vindt het fijn om met Jacqueline te praten. Jacqueline geeft mijn moeder tips. Daardoor gaat het nu beter thuis.”

Lees verder

Hulp bij opvoeden

“Ik heb niet meer zo vaak ruzie met mijn vader. Als ik te druk ben, ga ik even naar mijn kamer. Dan praten we er later over.”

Lees verder
Wonen in een gezinshuis van 's Heeren Loo

Wonen in een gezinshuis

Berend Jan woont in een gezinshuis. "We doen veel samen, zoals buiten spelen en cakejes bakken. ’s Avonds gaan we weleens uit eten."

Lees verder

Hulp bij crisis

"Toen ik bang werd van mijn eigen zoon, konden we echt niet verder. Via de huisarts is er crisisopvang geregeld."

Lees verder
Mark regelt geldzaken

Jobcoaching en arbeidstraining in Flevoland

Een jobcoach van 's Heeren Loo helpt je nieuw of ander werk te vinden en zijn er voor iedereen, jong en oud. Bijvoorbeeld een baan of een stageplek.

Lees verder

Voor cliënten: leren, werken en dagbesteding

Wil je graag werken bij een bedrijf, actief bezig zijn of nieuwe dingen leren? Dat kan bij 's Heeren Loo.

Lees verder

Begeleid wonen in Swifterbant

Jij zou graag willen leren om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Je bent graag op jezelf, maar je houdt ook van gezelligheid.

Lees verder

Polikliniek Lelystad

In de polikliniek Lelystad kunnen mensen met een (licht) verstandelijke beperking terecht voor onderzoek en behandeling.

Lees verder

Locaties in de omgeving van Dronten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op