Adres en contact
Oosterscheldestraat 18
4335 PH Middelburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Grand Café 't Getij in Middelburg
Oosterscheldestraat 18a

Werk of dagbesteding Restaurant

Jij bent vriendelijk en vrolijk en houdt van gezelligheid. Je vindt het fijn om in de horeca te werken. Lekker eten klaarmaken of drankjes inschenken en klanten een gezellige tijd bezorgen. Met plezier dek je de tafels, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Draai jij je hand niet om voor de afwas van de vuile borden en glazen? Dan zijn wij bij Grand Café ’t Getij op zoek naar jou. We leren je alles wat je moet weten over werken in de horeca.

In het kort

Bij Grand Café ’t Getij in Middelburg serveren we de lekkerste lunchgerechten en drie-gangen diners. Gewoon een kopje koffie bij ons drinken, met of zonder iets lekkers erbij, kan ook. Het Grand Café in een zorg/wijkcentrum zorgt voor een gezellig plek voor de ouderen in de wijk. Een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten.

Tijdens activiteiten in het centrum verzorgen wij de drankjes en hapjes. Er werken bij ons cliëntmedewerkers met een licht verstandelijk en/of lichamelijke beperking. En natuurlijk is er een kok.

Bij ons komen werken

Vind je het leuk om in de horeca te werken? Ben je flexibel en vriendelijk voor de klanten? Ben je bereid op verschillende tijden te werken (ook in de avond en op zaterdag)? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij ’t Getij is elke dag anders, al zijn er vaste gasten die iets komen drinken of eten.

Menukaart

Lunchkaart 2023

Lunchkaart 2023

U kunt menu's afhalen. Elke twee weken veranderen we de menukaart. 

Menukaart 13 - 14
Menukaart 15 - 16

Locatie, bereikbaarheid en openingstijden

Er is een bushalte vlakbij en er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

't Getij is open op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 13.00 -21.00 uur. Zondags gesloten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op