Adres en contact
Granaatplein 1
2332 LG Leiden
Contact opnemen Direct aanmelden

Lunchcafé Deksels in Leiden
Granaatplein 1

Werk of dagbesteding Winkel

Samen met je collega’s zorg je elke dag weer voor verse koffie en heerlijke gerechten voor je klanten. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt en dat gaat je steeds beter af! Je staat normaal gesproken in de bediening, maar vandaag mag je een dagje meelopen in de keuken. Je hebt er zin in!

In het kort

Bij lunchcafé Deksels werken mensen met een verstandelijke beperking. Deksels is dé plek in Leiden voor ontmoetingen, een (h)eerlijke lunch of een lekkere kop koffie. Ook kan je bij Deksels terecht voor vergaderingen, feesten en partijen. Hiervoor zijn verschillende arrangementen opgesteld.

Het lunchcafé is een initiatief van Libertas Leiden en ’s Heeren Loo. Je vindt ons in gebouw Trisor in de levendige wijk Hoge Mors in Leiden.

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Bereikbaarheid

Lunchcafé Deksels is gevestigd in de wijk Hoge Mors in Leiden. Vanaf het station/het centrum is het ongeveer vijf minuten fietsen. Wil je liever met het openbaar vervoer? Dat is ook geen probleem! Het is vanaf het station 10 minuten rijden met de bus. 

Voor wie 

Ben je opzoek naar een leuke baan in de horeca en heb je een lichte verstandelijke beperking? Neem dan contact met ons op. Wie weet zien we je terug in ons lunchcafé! 

Contact

Granaatplein 1
2332 LG
Leiden
071 - 572 21 64
E-mail: deksels@sheerenloo.nl 
Website: https://www.lunchcafe-deksels.nl/

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op