Adres en contact
Geschieresweg 9
4363 NP Aagtekerke
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Aagtekerke
Geschieresweg 9

Wonen

In het kort

Locatie Aagtekerke ligt aan de rand van Aagtekerke. Het is een rustige omgeving midden in de polder. Op de locatie is plaats voor 10 bewoners. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

De woning 

Elke kamer heeft een eigen badkamer. Er is één woonkamer, een ontspanningsruimte en keuken die de bewoners met elkaar delen. Daarnaast is er een grote tuin waarin verschillende activiteiten gedaan kunnen worden (bijvoorbeeld voetballen, basketballen of de moestuin onderhouden). 

De dagbesteding staat los van de woning, maar is wel aanwezig op hetzelfde terrein. Overdag worden activiteiten aangeboden zoals sjoelen, muziek luisteren, creatieve activiteiten, wandelen en zelfstandige activiteiten.

Voor wie

Op locatie Aagtekerke wonen (jong)volwassen cliënten met een lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op