Adres en contact
Geerstraat 1a-b-c-d-e-f
6651 CA Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Geerstraat 1a-f

Wonen

Het is een mooie, zonnige dag. Vanuit je eigen appartement kijk je naar buiten. Er is geen wolkje te bekennen. Dus zonde om binnen te blijven. Je wandelt naar de gezamenlijke tuin en ziet dat hier meer bewoners zitten. Gezellig! Jullie gaan even lekker samen genieten van het heerlijke weer.

In het kort

De 5 appartementen aan de Geerstraat 1a-f in Druten zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Op de Geerstraat kun je zo zelfstandig mogelijk wonen. Je hebt begeleiding op afspraak en op vaste momenten in de week. Deze begeleiding helpt jou zo zelfredzaamheid mogelijk te zijn en zelf de regie te voeren. Daarbij kijken we naar jouw krachten en talenten.

Algemene informatie

Gebouw

Vanuit de centrale ingang kom je in je appartement. Je hebt een eigen woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. Ook is er een tuin met een overkapt fietsenhok en een berging. De tuin deel je met alle bewoners.
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen

Omgeving

De woningen aan de Geerstraat staan midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de verschillende restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtig moerasachtig gebied, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

Aan de Geerstraat woon je zelfstandig. Wel is er van maandag tot en met vrijdag en 4 uur per dag, begeleiding aanwezig. Je kunt op die momenten zelf om hulp vragen. Bij dringende zaken die niet kunnen wachten, kun je een beroep doen op de woning aan de Kriekveld 5-7.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Hier heb je bushaltes die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie? 

De appartementen aan de Geerstraat in Druten zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De woning is minder geschikt voor mensen in een rolstoel. Er is namelijk geen (trap)lift aanwezig. Wel is er een uitluisterunit aanwezig en zijn er deurmeldcontacten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op