Adres en contact
Fuldauerlaan 221-231
7325 BP Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding in Apeldoorn
Fuldauerlaan 221-231

Werk of dagbesteding

In het kort

Aan de Fuldauerlaan in Apeldoorn zit een dagbestedingslocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking. De dagbesteding is gericht op beleving en ontspanning. Er is begeleiding aanwezig en er wordt gewerkt met de methode Triple C.

Het gebouw

Het gebouw heeft een gezamenlijke ruimte met keuken. Verder zijn er verschillende andere ruimtes. Er is een badkamer aanwezig voor verzorging. Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden.

De omgeving

De dagbesteding is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de dagbesteding te vinden. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Voor wie? 

De dagbesteding is bedoeld voor ouderen met een verstandelijke beperking. Dagelijks is er plek voor ongeveer 28 deelnemers.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op