Adres en contact
Westeinde 23
3844 DD Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

FACT Jeugd Noord-Veluwe
Westeinde

Behandelen Begeleiding Hulp thuis (ambulant)

Het FACT team komt in beeld als andere hulp niet genoeg helpt. De behandelaren in het team kijken samen met jou hoe jij je leven weer op gang kunt krijgen. Dat doen ze in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

In het kort

Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kan jou helpen als jij het gevoel hebt op meerdere plekken in je leven te zijn vastgelopen. Misschien ga je niet meer naar school, of werk je niet. Misschien breng je heel veel tijd thuis door. Of juist op straat. De professionals in het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kunnen je helpen om je leven weer op gang te krijgen. Samen kijken we hoe we dat vorm kunnen geven. Het team komt in beeld als andere hulp niet genoeg helpt.

FACT Jeugd Noord-Veluwe

Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe bestaat uit behandelaren van ’s Heeren Loo, Accare, GGZ Centraal Fornhese en het Centrum voor Jeugd en Gezin Noord-Veluwe. Het team bestaat uit onder meer psychologen, psychiaters, gezinshulpverleners, systeemtherapeuten en pedagogen. Iedereen in het team heeft zijn eigen kennis. Kennis over een verstandelijke beperking bijvoorbeeld of psychische problemen, of een drugsverslaving of hulp bij geldproblemen. Door de samenwerking kan het team jou de juiste hulp bieden.

We werken intensief met jou aan je problemen. Dat doen dat met meerdere mensen en op meerdere momenten in een week. We vinden het belangrijk dat jij hulp krijgt die voor jou werkt. We vragen je bijvoorbeeld of je het liefst naar ons toe komt. Of dat je liever hebt dat we bij jou thuis komen. Of op school, of op een andere plek waar jij je prettig voelt.

We pakken jouw problemen aan, maar we kijken ook verder. Naar de ‘gewone’ dingen. Misschien kunnen we je helpen om een fijne plek om te wonen te vinden. Nieuwe vriendschappen te sluiten. Een opleiding of baan te vinden. We kunnen ook meegaan naar belangrijke afspraken die jij hebt.

De mensen om je heen zijn belangrijk voor jou. We vragen je daarom ook of we hen mogen betrekken in je behandeling. Je familie bijvoorbeeld, of je vrienden. Zij kennen jou het beste.

De omgeving

Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe is actief in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Voor wie?

Het FACT-jeugdteam is voor jeugdigen tot 18 jaar (of die nog onder de jeugdwet vallen) waarbij eerdere hulp niet heeft geholpen of lastig op gang komt. Met (een vermoeden van) psychiatrie en problematiek op meerdere levensgebieden.

Bijvoorbeeld problemen op school, met daginvulling, verslaving. Een lichte verstandelijke beperking of problemen binnen het gezin.

Aanmelden

Voor hulp van het FACT Jeugdteam Noord-Veluwe heb je een verwijzing nodig. Als je al ergens hulp of een behandeling krijgt, kunnen zij jou misschien verwijzen. Je kunt ook naar het Centrum voor Jeugd en Gezin Noord-Veluwe gaan, naar je gemeente of naar je huisarts. Zij kunnen je ook verwijzen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op