Adres en contact
Pa Hoeklaan 65
6651 TE Druten
0800 - 355 55 55 Direct aanmelden

Dagbesteding De Wielewaal in Druten
Pa Hoeklaan 65

Werk of dagbesteding

Vandaag staat is de jaarlijkse sportdag bij De Wielewaal. Veel mensen hebben zich opgegeven. Je kijkt al lang uit naar deze dag. Vorige keer heb je vol enthousiasme meegedaan en heb je leuke vrienden gemaakt. Hopelijk wordt het dit jaar net zo leuk. Je kijkt naar buiten en ziet dat de zon schijnt. Dat is fijn, het belooft een mooie dag te worden vol plezier!

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 65 zit evenementenlocatie ‘De Wielewaal’. Bij De Wielewaal worden activiteiten georganiseerd voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. De activiteiten zijn onder andere gericht op muziek, sport en ontmoeting. Bij de buurtactiviteiten is iedereen welkom.
Het bedrijf werkt samen met Stichting On Toer. Een aantal van deze gezamenlijke activiteiten zijn gratis. Via een abonnement kan iedereen meedoen aan alle overige activiteiten.

Gebouw

Het gebouw is gelijkvloers en ruim opgezet en bestaat uit 2 gedeelten. De recreatieruimte wordt meestal gebruikt door clubs. Ook is er een grote hal voor evenementen.

Omgeving

De Wielewaal staat in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. Het bedrijf ligt bij de rivier De Waal met mooie moerasachtige stukken. In het centrum van Druten zijn voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Tegenover de evenementenlocatie is een gezellige kinderboerderij. Ook is  er een zwembad.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum. Vanaf het centrum is het ongeveer 10 minuten lopen naar de evenementenlocatie. 

Voor wie?

Bij De Wielewaal is iedereen welkom. Zowel mensen mét en mensen zonder een verstandelijke beperking kunnen meedoen aan de activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op