Adres en contact
Drielandendreef 96-102
3845 CC Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Harderwijk
Drielandendreef 96-102

Wonen

Na een lange werkdag fiets je weer naar huis. Thuis zet je een kopje thee en plof je neer op de bank. De boodschappen voor vanavond zijn al in huis, dus je kunt zo beginnen met koken. Maar eerst nog even lekker ontspannen!

In het kort

Drielandendreef 96-102 in Harderwijk zijn appartementen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op ondersteuning bij het zelfstandige leven. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

De appartementen

De appartementen hebben allemaal 3 kamers. Elk appartement heeft een eigen badkamer, een eigen keuken, een woongedeelte en twee slaapkamers. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de appartementen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend. Om de hoek zit een bushalte. Deze bus gaat onder andere richting Amersfoort. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. Ook zijn deze appartementen geschikt voor gezinnen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op