Adres en contact
Drielandendreef 60-62 76-78 86
3845 CB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Drielandendreef 60-78, 86

Wonen

Vandaag gaan jullie wandelen in de Veluwse bossen. Even lekker naar buiten in de natuur. De begeleiders gaan uiteraard mee. Onderweg stoppen jullie voor een kop warme chocomelk. Aan het einde van de middag kom je weer thuis. Straks ga je gezellig samen koken met je huisgenoten. Maar eerst uitrusten in de gezamenlijke woonkamer.

In het kort

De 2 appartementen aan de Drielandendreef in Harderwijk zijn voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor rust, regelmaat en gezelligheid. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht. De zorgvraag van elke bewoner staat centraal.

Een deel van de bewoners is redelijk zelfstandig en houdt met elkaar het huis schoon. Ook koken zij samen onder begeleiding. Overdag gaan de bewoners naar hun werk. Veel bewoners doen dit zelfstandig.

Woning

De appartementen hebben elk een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners zijn hier veel. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. Zij delen de badkamers. De woningen hebben een tuin of een balkon.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de woningen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Op loopafstand is een winkelcentrum met supermarkten, winkels en een kapper. Het muziekpark ligt ook op loopafstand.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier zijn winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woningen is een bushalte. Het treinstation van Harderwijk met treinen naar Zwolle en Utrecht ligt op 10 minuten fietsen.  

Voor wie? 

De woning op nummer 60-62 is geschikt voor ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Op hummer 76-78 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op