Adres en contact
Dr. Scheurerlaan 36
3853 KB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ermelo
Dr. Scheurerlaan 36

Wonen

Je stapt je fiets op samen met je huisgenoot. Even lekker een rondje door het woonzorgpark. Onderweg stop je bij het restaurant midden in het park. Je zoekt een plekje op en besteld een lekkere kop koffie. Na de koffie stap je weer de fiets op. Nu gaan jullie naar de kinderboerderij. Even kijken of er weer nieuwe dieren bij zijn gekomen!

In het kort

Aan de Dr. Scheurerlaan 36 is een woning gevestigd voor twee bewoners met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners zijn familie van elkaar. Er wordt begeleiding geboden op het gebied van zorg. Als het nodig is, kunnen de bewoners hulp inschakelen bij de 24-uurs begeleiding in de nabijgelegen woningen. De bewoners zijn zelfstandig en overdag hebben zij hun eigen activiteiten.

Woning

De woning is vrijstaand en beschikt over een ruime tuin. Op de begane grond vind je een bijkeuken, een keuken, een douche en een woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Daarnaast is er een schuur. 

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het woonzorgpark. Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

In de woning wonen twee ouderen met een verstandelijke beperking. De bewoners wonen zelfstandig, maar kunnen hulp inschakelen als dat nodig is.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op