Adres en contact
Stanleyweg 6
4462 GN Goes
0113-272332 Direct aanmelden

Dossier- en Papiervernietiging in Goes
Stanleyweg 6

Werk of dagbesteding

Bezig met het opruimen van het archief en op zoek naar een goede oplossing voor het vernietigen van documenten? Bij Dossier- en Papiervernietiging helpen ze graag. Hier werkt een team van mensen met een lichte of matig verstandelijke beperking dagelijks aan het zorgvuldig vernietigen van papier. Twee keer in de week haalt het team bij verschillende bedrijven in Zeeland mappen, dossiers en documenten op. Ook als particulier of voor eenmalige papiervernietiging kan je bij Dossier- en Papiervernietiging terecht. 

In het kort

Bij Dossier- en Papiervernietiging kunnen mensen met een lichte of matig verstandelijke beperking zelfstandig werken. Hier werken zij samen met andere client medewerkers samen om diverse (vertrouwelijke) documenten en dossiers te vernietigen.

Werken bij Dossier- en Papiervernietiging

Heb jij zin om samen met collega’s je handen uit de mouwen te steken? Houd je van opruimen en sorteren en vind je het leuk om met machines te werken die het papier versnipperen? Natuurlijk krijg je goede instructies. Je kunt minimaal 20 minuten zelfstandig werken en je vindt het niet erg om werk te doen dat soms hetzelfde is. Aan het eind van de dag zorg je er samen voor dat alles netjes is opgeruimd. We werken voor bedrijven dus het is belangrijk om er verzorgd uit te zien en klantvriendelijk te zijn. Interesse? Kom snel een kijkje nemen. Misschien word jij wel onze collega!

Locatie en bereikbaarheid

Dossier- en Papiervernietiging is gelegen aan de Stanleyweg. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kunt je fiets in de fietsenstalling zetten. En als je een vervoersindicatie hebt, kan je met het taxivervoer komen.

Contact

Stanleyweg 6
4462 GN Goes

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 16.00 uur. Meer informatie? Wij zijn te bereiken via 0113-272332 of via papiervernietiging@sheerenloo.nl

Neem contact op