Adres en contact
Doorzwin 2817
1788 KS Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Doorzwin 2817 - 2818
Begeleid wonen in Julianadorp

Wonen

Hou jij ook van gezelligheid? Samen eten, spelletjes doen en tv kijken? Dat kan samen met de andere cliënten die binnen Doorzwin wonen.

In het kort

Doorzwin is een sfeervolle, huiselijke groepswoning midden in de woonwijk. Hier wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking, die in hun eigen tempo onder begeleiding aan hun zelfstandigheid kunnen werken. Binnen de woning wordt er naar behoefte, duidelijkheid, ritme en structuur geboden

Korte omschrijving

Doorzwin bestaat uit twee aaneengeschakelde woningen, aan een rustige straat in de woonwijk Doorzwin. Er zijn acht slaapkamers verdeeld over de 2e en 3e verdieping. Op de begane grond is een slaapkamer voor de begeleider. Doorzwin beschikt over een afgeschermde tuin. Er is geen (trap-)lift aanwezig.

Omgeving

De woning ligt in de rustige wijk Doorzwin in Julianadorp. Doorzwin is vlakbij woonzorgpark Noorderhaven. Hier bevinden zich o.a. een manége, een dagactiviteitencentrum, een zorgcentrum, een winkel en een sterrenwacht.

Verder zijn de voorzieningen voor openbaar vervoer in de omgeving uitstekend. Vlak in de buurt vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van Den Helder. Hier kun je onder andere het gezellige centrum in, en wandelen langs een mooie haven.

Eén van de hoogtepunten uit de omgeving is wel het Noordzeestrand. Hier kun je samen met de begeleiding heerlijk uitwaaien.

Voor wie

Het begeleid wonen op Doorzwin is bedoeld voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking die behoefte hebben aan structuur en veiligheid en daarnaast op zoek zijn naar gezelligheid.


Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op