Adres en contact
Doorzwin 2310-2311-2312
1788 KH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid of zelfstandig begeleid wonen in Julianadorp, Den Helder
Doorzwin 2310-2311-2312

Wonen

Stel je eens voor: de wekker gaat en je wordt wakker in een heerlijk groot bed. Je woont om de hoek van een woonzorgpark, waar van alles te doen is. Jij en je huisgenoten hoeven alleen maar de voordeur uit te stappen voor een dag vol avontuur. Vanavond is er een uitje naar de sterrenwacht gepland. Zie je het steelpannetje, of Orion? En heb je al vallende sterren gespot? Vergeet niet een wens te doen!

In het kort

De drie woningen liggen in de wijk Doorzwin. Rust en regelmaat zijn erg belangrijk, naast het vergroten van de zelfstandigheid. Ook veiligheid staat voorop bij deze woningen met 24-uursbegeleiding. Bewoners kunnen zich overdag vermaken bij dagbesteding De Boterbloem op het nabijgelegen woonzorgpark Noorderhaven.

Samen of zelfstandig

De woningen 2311 en 2312 zijn groepswoningen met ruimte voor zeven volwassenen. Zij delen een woonkamer en keuken op de benedenverdieping. Bewoners hebben allemaal hun eigen zit-slaapkamer. Het huis heeft een beschutte achtertuin. Op nummer 2310 wonen drie cliënten begeleid zelfstandig. De woningen liggen midden in een woonwijk, aan een water met kleine bootjes langs de kant.

De omgeving

De woningen staan in de rustige wijk Doorzwin in Julianadorp. Doorzwin ligt vlakbij woonzorgpark Noorderhaven. Hier zijn faciliteiten te vinden als een manege, een dagactiviteitencentrum, zorgcentrum en een winkel. Hou je van turen naar de de sterrenhemel? Vlakbij is een sterrenwacht waar dit kan!

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Bijvoorbeeld dagbesteding De Boterbloem, een textielwerkplaats in Julianadorp. Hier kun je ook helpen in de winkel. De omgeving heeft uitstekende voorzieningen voor openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt. Of ga naar het Noordzeestrand. Hier kun je lekker een frisse neus halen na al het werk op de dagbesteding.

Wie wonen hier begeleid of zelfstandig?

De groepswoning en zelfstandige woningen op Doorzwin zijn bedoeld voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben vooral behoefte aan grenzen en een duidelijke dagstructuur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op