Adres en contact
Achisomoglaan 69
7325 BR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding DoeKom in Apeldoorn
Achisomoglaan 69

Werk of dagbesteding

Van alle dagbestedingslocaties op Groot Schuylenburg is DoeKom jouw favoriet. De naam zegt het al: hier is van alles te beleven. Vorige week heb je een potje voetbal gespeeld met je buren van het woonzorgpark. Vandaag is het tijd voor iets anders: koken met de begeleiding. Wordt het spaghetti of stamppot?Jij bent de chef, dus jij mag het zeggen. Als het klaar is, eten jullie gezellig met zijn allen in de groepsruimte. Lekker!

In het kort

DoeKom is een dagbestedingslocatie  met een ruime keuze uit activiteiten. Ben je sportief, dan kun je er bijvoorbeeld lekker voetballen. Ook koken of snoezelen is mogelijk. Het draait bij ons vooral om gezellig samen zijn. We zoeken voor alle bewoners een waardevolle daginvulling.

De dagbesteding

Binnen en buiten

Het gebouw van DoeKom bestaat uit groepsruimtes en kleinere ruimtes, die gescheiden zijn met een schuifwand. Er zijn speciale toiletten voor rolstoelgebruikers. In onze keuken kun je terecht als je zin hebt om iets lekkers te bakken. Of ga op ontdekkingstocht in de grote tuin. 

Wat doen wij?

Ben jij een bankhanger of een aanpakker? Een waaghals of meer een voorzichtig type? Omdat iedereen anders is, kun je bij DoeKom kiezen uit meerdere activiteiten. Wil je bij ons op de dagbesteding komen, dan kun je post bezorgen, koken, taarten of cupcakes bakken, maar ook voetballen of snoezelen. 

Wie zijn er welkom?

Bij DoeKom zijn mensen van uiteenlopende leeftijd en met verschillende problematiek welkom. Momenteel ontvangen wij volwassenen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de dagbesteding op het uitgestrekte bosachtige terrein Groot Schuylenburg, tussen andere woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden om samen te werken met anderen. Het terrein ligt op ongeveer 20 minuten lopen van een busstation en is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op