Adres en contact
De Wieken 18-20
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Geldermalsen
De Wieken 20

Wonen

Jezelf een echte kunstenaar voelen in atelier Xi-Xi tijdens je dagbesteding? Uitgedaagd worden of heerlijk ontspannen tijdens het snoezeluurtje op de dagbesteding of in de snoezelhal van de woning? Een dagje uit of zwemmen met je begeleider? Of gewoon lekker thuis zijn in de huiskamer of op je eigen kamer? Op De Wieken 20 is veel mogelijk. In deze kleine maar knusse woning mag je zijn wie je bent en staat de begeleiding 24 uur per dag voor je klaar.

In het kort

De Wieken 20 is een woning met 24-uurs begeleiding voor bewoners met een ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die veel ondersteuning nodig hebben bij alledaagse handelingen op het gebied van lichamelijke en sociale redzaamheid. Het accent ligt op het creëren van sfeer en voorspelbaarheid. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding.

Sfeervol en kleinschalig

De Wieken 20 is een gelijkvloerse twee-onder-een-kapwoning met ruimte voor in totaal 4 of 5 bewoners. De keuken deel je met je huisgenoten en de gezamenlijke woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. Je hebt een eigen badkamer en toilet of je deelt deze met je buurman of buurvrouw. Je hebt de beschikking over een ruime privé slaapkamer of je deelt deze met een ander. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en opzet geschikt voor rolstoelgebruikers. Eén slaapkamer en één badkamer zijn voorzien van een plafondlift.

De Omgeving

De Wieken 20 is onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier

Op De Wieken 20 wonen bewoners die begeleiding intensieve zorg vragen. Ze hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie, bijvoorbeeld door middel van signaal voorwerpen. De leeftijd van de bewoners varieert.

De Wieken 18-20

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op