Adres en contact
Parklaan 1
2681 JE Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding De Vuurtoren in Monster
Parklaan 1

Werk of dagbesteding

Jij wilt graag een zinvolle invulling van je dag. Met dat doen waar jij blij van wordt. Samen met je begeleiding,  waarmee je de dag al op de woning bent gestart, ga je hier verder met het vorm geven aan verschillende activiteiten. 
Even weg uit de woning op een andere plek andere dingen doen.

In het kort

De Vuurtoren is een dagbesteding met 6 groepen. De leeftijd van de deelnemers is tussen de 30 en 88 jaar, het ontwikkelingsniveau ligt tussen de 0 en 3 jaar. Je krijgt hier activiteiten die jij leuk vindt en wilt doen, op de manier waarop jij het kunt. De groepen zijn allemaal verschillend, qua leeftijd en niveau. Wij kijken dus van tevoren goed in welke groep jij het beste past.

De woning / het gebouw

De Vuurtoren is een dagbestedingslocatie met 6 dagbestedingsgroepen. Het is laagbouw met lokalen, een snoezelruimte, tovertafellokaal, toiletten een kantoor en 2 badkamers. Elke groep heeft een eigen terras.

De omgeving

De Vuurtoren staat op het woonzorgpark Het Westerhonk, een zeer groene en rustige omgeving met weinig auto’s. Het park ligt vlak naast het strand, hier kun je makkelijk lopend komen via het pad. Het dorpje Monster is op fietsafstand en er stopt een bus vlakbij het gebouw.  Daarbij biedt het park ook faciliteiten als restaurant, zwembad, boerderij, waar je met je groep van dagbesteding gebruik van kunt maken.

Voor wie

In sommige groepen geven we in stappen duidelijkheid over de activiteit. In andere groepen werken we vooral aan een leuke en nuttige dag, ook wanneer mensen zelf weinig kunnen. Daarbij gebruiken we spel, snoezelen en ervaringsgerichte zintuiglijke activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op