Adres en contact
Kerkplein 1
4001 MX Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding inloophuis
Kerkplein

Werk of dagbesteding

Je zit thuis op de bank. Eigenlijk heb je best zin om iets te doen. Met iemand praten, een spelletje spelen of lekker creatief bezig zijn. Maar met wie en waar? Je zoekt wat op internet en komt al snel het inloophuis in Tiel tegen. Je bent nieuwsgierig en neemt een kijkje op de site. Hé, wat leuk! Dit is precies waar ik naar op zoek ben! 

Eenmaal op locatie aangekomen, wordt je al meteen vrolijk van het mooie bord dat buiten staat. Binnen word je een warm welkom geheten door een vrijwilliger.

Er staat een leuk muziekje op en er wordt druk geknutseld. Mooie kaarten komen al voorbij en je schuift aan. Meteen is het gezellig en je hebt echt het gevoel dat je mag zijn wie je bent. De gezelligheid, de warmte en de leuke gesprekken doen je goed. Wat ben ik blij dat ik hier naar binnen ben gelopen!

In het kort

Gezelligheid, een goed gesprek, ontmoeten, sfeer, gastvrijheid, jezelf kunnen zijn. Deze woorden vatten goed samen waar het inloophuis voor staat. Iedereen is welkom.

Het inloophuis is gevestigd op Kerkplein 1 in het centrum van Tiel. Heb je zin in een praatje en gezelligheid? Heb je zin om creatief bezig te zijn met anderen? Of vind je het gewoon fijn om de krant te lezen op een gezellige plek? Het kan allemaal bij ons! Er heerst een laagdrempelige sfeer en je kunt bij ons terecht met al je vragen.

Het huis

Het inloophuis heeft één grote sfeervolle ruimte met genoeg plek voor iedereen. De ruimte heeft een grote keuken met een oven waar regelmatig heerlijke maaltijden in worden gemaakt. Er zijn voldoende toiletten aanwezig die goed worden schoongehouden. Het gebouw is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Buiten staat een groot bord waaraan je kunt herkennen dat je op het juiste adres bent!

Openingstijden en mee-eten

Elke dag zijn wij geopend van 12:00 tot 15:00 uur. Op maandag en op woensdag wordt er voor de lunch een lekkere maaltijd gekookt door de vrijwilligers. Iedereen kan mee eten tegen een kleine vergoeding. Het is fijn als je je van tevoren even opgeeft, dan weten de kokers hoeveel eten ze klaar moeten maken! Zaterdag kun je ook tegen een kleine vergoeding terecht voor een heerlijke soep en tosti’s. Verder worden er elke dinsdagmiddag kaarten gemaakt door een groep enthousiaste mensen. Hier kun je ook altijd bij aansluiten!

Omgeving

Het gebouw ligt in het centrum van Tiel naast de Sint Maartenskerk. In het centrum zijn genoeg voorzieningen. Zo is er een groot filmtheater en zijn er verschillende winkels en cafetaria’s te vinden. Ook ligt het centrum van Tiel aan de Waal en zijn er mooie parken te bezoeken. Genoeg te beleven dus!

Iedereen is welkom bij het Inloophuis!

Jong en oud, met of zonder verstandelijke beperking, het inloophuis is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een praatje, gezelligheid of heb je misschien vragen? Twijfel niet en loop een keer gezellig naar binnen!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op