Adres en contact
Cederhout 30-31-32-33-34
1787 RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Cederhout 30 t/m 34

Wonen

Het weekend is in zicht. Dit weekend gaan jullie naar het dolfinarium! Het is lang geleden dat je hier bent geweest, je kijkt er naar uit.  Ook komt jouw familie langs voor een kopje koffie. Genoeg te doen dus.

In het kort

Cederhout 30 t/m 34 zijn woningen voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C, het ondersteuningsprogramma Perspectief en CompetentieGericht Werken (CGW).

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. Een aantal bewoners hebben een eigen badkamer. Verder zijn er gezamenlijke badkamers.  De woning heeft een internetaansluiting, een televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats. 

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woningen zijn bestemd voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking. De hulpvragen liggen uiteen. Een aantal bewoners heeft een ernstige meervoudige beperking. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op