Adres en contact
Cederhout 150a t/m h 152a t/m h
1787RC Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Cederhout 150-152

Wonen

De middag zit er bijna op. Je hebt vandaag tijdens de dagbesteding fijn gewandeld op het strand. Vanavond ga je nog wat leuks doen met alle bewoners. Maar eerst staat er een lekkere maaltijd op je te wachten.

In het kort

Cederhout 150-152 is een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. In de woning zijn een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn ook een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

In de gemeente Den Helder buiten het woonzorgpark zijn ook andere dagbestedingslocaties van 's Heeren Loo. Eén daarvan is  cadeauwinkel De Boterbloem in Julianadorp: een textielwerkplaats en winkel.

Er is goed openbaar vervoer. Vlak achter het terrein is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Bekijk foto's

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op