Adres en contact
Camphuijsenstraat 9
2231 TA Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Parttime begeleid wonen voor kinderen en jongeren in Rijnsburg
Camphuijsenstraat

Wonen

Vandaag mag je weer gaan logeren op de woongroep. Je geeft je ouders een kus bij het afscheid en gaat naar binnen.  Dat is altijd even moeilijk, maar gelukkig ken je de meeste kinderen inmiddels. Je weet wie je favoriete begeleider is. Je kent de weg naar het speelgoed. Aan het eind van de week slaap je weer in je eigen bed. Je mist de gezelligheid van je groepsgenootjes zelfs een beetje!

In het kort

Camphuijsenstraat 9 is een groepswoning waar kinderen met een verstandelijke beperking een paar dagen per week kunnen wonen en logeren. We zorgen voor structuur voor hen en voor een huiselijke sfeer. Omdat ieder kind anders is, houden wij zoveel mogelijk rekening met zijn of haar wensen.

De woning

Camphuijsenstraat 9 is een rijtjeshuis met 7 slaapkamers. Eén daarvan is voor de slaapwacht. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Er is een gezellige huiskamer, een open keuken met eethoek. In de achtertuin kun je lekker spelen. Er heerst een huiselijke sfeer, waardoor het niet lang zal duren voor jij je hier thuis voelt.

Aangepaste voorzieningen

Op de benedenverdieping zijn 3 slaapkamers die geschikt zijn voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Er is een aangepaste badkamer met een tilliftsysteem.

Eropuit in de omgeving

Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. De Camphuijsenstraat ligt in een zeer kindvriendelijke wijk. Binnen een straal van 150 meter bevinden zich een speeltuin, een snackbar en het centrum van het dorp met de supermarkt en drogist. De bushalte is op loopafstand. 

Even uitwaaien

Wil je lekker een dagje uit met de begeleiding, dan kun je naar het strand van Katwijk. Dankzij het goede openbaar vervoer sta je binnen een half uur aan zee. 

Bij ons komen wonen?

Op de Camphuijsenstraat logeren 14 kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Denk je dat dit iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op