Adres en contact
Schoolweg 39
1787 AV Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Cadeauwinkel en textielwerkplaats De Boterbloem in Julianadorp
Schoolweg 39

Werk of dagbesteding Winkel

Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Je bent handig en droomt ervan om de hele dag creatief bezig te zijn. En je wil de producten die jij hebt gemaakt ook nog eens verkopen? Dan ben je op dagbesteding De Boterbloem aan het juiste adres. Mannenzeep maken, een kleed knopen, servies ontwerpen: het kan hier allemaal.

De hele dag is De Boterbloem een oase van gezelligheid: je kletst met de klanten die langskomen en leidt ze rond langs de kunstwerken die je  hebt gemaakt. Tussen de middag eet je een broodje met je collega’s. Aan het eind van de dag kun je trots zijn op jouw werk. Misschien heeft het al wel een mooi plekje gekregen in de woonkamer van de klant!

In het kort

Cadeauwinkel en textielwerkplaats De Boterbloem bevindt zich in winkelcentrum de Riepel. De winkel biedt een afwisselend en kleurrijk assortiment. Je kunt er diverse artikelen vinden, van speelgoed tot van alles voor in huis zoals  kaarsen, servies en zeep.

De Boterbloem verkoopt ook producten van enkele andere dagcentra in de gemeente Den Helder. Bijvoorbeeld van het activiteitencentrum van Noorderhaven en Schagen. Af en toe vragen klanten om een product op maat, of willen ze graag kijken hoe er gewerkt wordt.

Echt een thuisgevoel

De Boterbloem is een lichte ruimte aan de rand van winkelcentrum de Riepel met veel lichtinval. De kleurrijke producten van de cliënten staan overal uitgestald en geven de winkel een gezellige huiselijke uitstraling. Het voorste deel van het gebouw is een cadeauwinkel. Direct achter de winkel is de textielwerkplaats. Hier kunnen klanten binnenlopen die een kijkje willen nemen bij de cliënten die aan het werk zijn. Helemaal achterin is de pauzeruimte met een grote tafel en een keukentje.

Omgeving

De Boterbloem is gelegen in winkelcentrum de Riepel aan de Schoolweg in Julianadorp. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt vind je woonzorgpark Noorderhaven, de woonplek van een groot deel van de cliënten die bij ons werken. 

Mocht je er een compleet dagje uit van willen maken, dan is er op ongeveer 5 kilometer afstand van het levendige centrum van Den Helder. 

Voor wie?

Dagbesteding De Boterbloem is bedoeld voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ook mensen met psychische problemen kunnen er terecht. Omdat er een gevarieerd aanbod van werkzaamheden is, kan bijna iedereen hier wel een plekje vinden. Wel moet je mobiel zijn en zelfredzaam. Ook vind je de drukte van een winkel oké, en vind je het leuk om af en toe contact met klanten te hebben.

Adres en contact

Schoolweg 39
1787 AV
Julianadorp
088 - 0362106
boterbloem@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 16.30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op