Adres en contact
Drs. F. Bijlweg 3
1784 MC Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Buitenschoolse opvang Het Pontje in Den Helder
Drs. F. Bijlweg 3

Buitenschoolse opvang

Op zoek naar een buitenschoolse opvang, afgestemd op de hulpvragen van uw kind? Op BSO Het Pontje zijn alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, met een (lichte) verstandelijke beperking, gedragsstoornis en/of bijkomende problematiek van harte welkom. Laat uw kind het beste uit zichzelf halen en sociale contacten aangaan met andere kinderen. Bij Het Pontje staat spelen, ontdekken, leren en ontwikkelen centraal.

In het kort

Ploft uw kind na een lange schooldag bij ons op de bank met een boekje? Vertelt hij of zij uitgebreid over de dag? Of wordt er gelijk in de spelletjeskast gedoken? Naast een vast programma is er bij Het Pontje ook veel ruimte voor het maken van eigen keuzes. De begeleiders van Het Pontje helpen om elk kind zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Dit gebeurt met behulp van sport, spel en creatieve bezigheden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op