Adres en contact
Boterzwin 3204
1788 WD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Boterzwin 3204
Begeleid wonen in Julianadorp

Wonen

Na een korte wandeling door de wijk, neem je een lekker kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. Ondertussen klets je met je huisgenoten. Dan is het tijd om naar dagbesteding te gaan. Je bent benieuwd wat er vandaag op het programma staat.

In het kort

Boterzwin 3204 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht voor de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. Ze delen de badkamer. In de woning is internetaansluiting, televisie en computer. Ook heeft de woning een tuin.

Omgeving

De woning staat in een rustige wijk in Julianadorp. In de buurt is het woonzorgpark Noorderhaven met veel voorzieningen voor mensen met een beperking. In Julianadorp en Den Helder zijn meer woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem, een textielwerkplaats en winkel. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en een mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op