Adres en contact
Appelhof 6-8
2201 ZA Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen in Noordwijk
Appelhof 6-8

Wonen

Even tot rust komen in je eigen kamer! Je hebt net een spel gedaan met je medebewoners in de gezamenlijke woonkamer. Dat was erg leuk en leerzaam. Dan is het altijd fijn om je even terug te kunnen trekken. Over een half uur begin je met koken, samen met andere bewoners en de begeleiding. Hopelijk wordt het lekker.

In het kort

In de woning aan de Appelhof 6-8 wonen 12 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding, die zorgt voor structuur, rust en een goede sfeer. Er is een plek voor crisisopname. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een grote hal. Aan beide kanten van de hal zit een deur naar de 2 woon- kamers met keuken. De bewoners hebben ieder een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers en op de eerste verdieping 9. Hier zijn ook 2 badkamers. Op de begane grond zijn nog 2 doucheruimtes. Verder is er een zolder met opslagruimte.

De woning is niet geschikt voor mensen in een rolstoel. 

Wonen in Noordwijk 

De woning staat op het woonzorgpark Willem van den Bergh, waar meer mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Het park heeft voorzieningen zoals dagbestedingslocaties, een sportpark, cafetaria’s, winkels en een tandarts; allemaal op loopafstand.

De woning ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum van Noordwijk met winkels, restaurants en cafetaria’s.
In de buurt ligt het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee een kwartiertje fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een 20 minuten. Daar kun je genieten van het strand, de zee en de duinen.

Voor wie?

De woning is voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook is er een plek voor crisisopname.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op