Ambulante zorg in Nijkerk
Begeleid wonen, ondersteuning en begeleiding thuis

Behandelen Hulp thuis (ambulant)

In het kort

In de gemeente Nijkerk ondersteunen we met specialistische hulp en begeleiding mensen met een lichte verstandelijke beperking bij hen thuis. Zoals met praktische hulp. En met hulp bij het opvoeden en gezinsbegeleiding. Ons doel is om jou te begeleiden in je eigen leefomgeving. Zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.

Woon je zelfstandig of bij je ouders? En heb je daarbij ondersteuning en begeleiding nodig? Dat kan met ambulante ondersteuning. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt. Van enkele uren zorg/begeleiding bij de jou thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Hulp en ondersteuning thuis

Een beetje hulp bij de dagelijkse dingen is soms nodig: bij geldzaken, administratie of het huishouden. Dit kan er voor zorgen dat je in je eigen huis kunt blijven wonen. We komen bij je thuis om te kijken wat in de eigen omgeving haalbaar is.

Ambulant team Nijkerk

24-uurszorg thuis

Wil je 24-uurs zorg thuis ontvangen? Ook dat kan. Samen zoeken we naar mogelijkheden en de passende ondersteuningsvorm. Afhankelijke van jouw vraag en behoefte.

Gezinsbehandeling

Soms loopt het niet lekker in het gezin. Je kind vertoont gedrag waar je als ouder geen raad meer mee weet. Kun je daarbij hulp gebruiken? De gezinsbehandelaar gaat samen met ouders aan de slag om de oorzaak van het gedrag van een kind te vinden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op