Adres en contact
Randstad 20-27
1314 BC Almere
Contact opnemen Direct aanmelden

Ambulante zorg in Almere
Randstad

Begeleiding Hulp thuis (ambulant)

Het leven in de huidige maatschappij is soms een flinke uitdaging. Alles gaat snel en er wordt veel van je verwacht. Hierdoor raak je eenvoudig het overzicht kwijt. Dat geldt ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, ontwikkelachterstand of gedragsproblemen. Iedereen heeft wel eens hulp nodig.

In het kort

Wij ondersteunen mensen, van jong tot oud, bij hen thuis. Met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblemen en eventuele bijkomende psychiatrische problematiek. En de mensen die belangrijk voor hen zijn. Dat doen we samen met andere (zorg)organisaties die jou kunnen helpen.

Ondersteuning thuis

Woon je zelfstandig, alleen of met je gezin en kun je wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om helemaal zelfstandig te wonen? Misschien zoek je iemand die jou kan adviseren over de dingen die je dagelijks tegenkomt?

Je hoeft het niet alleen te doen

De ambulante medewerkers van ’s Heeren Loo kunnen jou ondersteunen. Ze komen bij jou thuis. Eerst praten jullie over waar je hulp voor zoekt. En dan maken jullie afspraken over hoe jij ondersteund wilt worden. Zij weten veel over beperkingen en kennen de zorgwereld in Almere goed. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk verder kunt. Dat is onze kracht. Je hoeft het niet alleen te doen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op