Adres en contact
Achisomoglaan 310-320
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Achisomoglaan 310-320

Wonen

De dag is alweer bijna voorbij. Je hebt vandaag op de dagbesteding veel mogen beleven en ontdekken. Nu het is tijd voor een korte avondwandeling. Daarna drink je nog een lekker kopje thee in de gezamenlijke woonkamer. Je huisgenoten zijn ook nog wakker, gezellig!

In het kort

Aan de Achisomoglaan 310-320 in Apeldoorn staat een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het creëren van veiligheid en een fijne sfeer. Daarnaast wordt er verzorging geboden. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Perspectief. Overdag gaan alle bewoners naar dagbesteding.

Woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast hebben de meeste bewoners ook een eigen badkamer. Een aantal bewoners delen de badkamer met een huisgenoot. Verder heeft de woning een wasruimte en een kantoor voor de begeleiding. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast is de woning gespecialiseerd in doof/blindheid.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op