Fijne feestdagen!

Dankbaar blikken we terug op 2022. Dankbaar voor hoe je steeds weer keuzes maakte en kansen pakte. In verbinding met collega’s, cliënten en verwanten. Met een warm hart, betrokken en creatief. Daar zijn we trots op en het geeft ons veel vertrouwen voor het komende jaar. 

Bekijk de kerstboodschap van de Raad van Bestuur.

Wil je met jouw VVV cadeaukaart iets bijzonders doen?

Dat kan! Met de cadeaukaart kun je doneren voor een goed leven voor onze cliënten (max. vijftig euro per transactie). De binnengekomen giften worden ingezet om spullen te kopen waar de cliënten veel plezier aan beleven. Denk aan spel- en speelmateriaal. Dit zijn spullen die heel welkom zijn, maar niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd. Wil jij doneren? Klik dan op onderstaande oranje button 'Ja, ik wil doneren!’. Alvast heel hartelijk bedankt!

Doneer met je eindejaarsgeschenk

Wil jij met jouw VVV Cadeaukaart iets bijzonders doen voor cliënten? Dat kan!


Inspirerende donatie voorbeelden:

  • Duofiets

    Astrid Verhart (zorgbegeleider): ‘Al jaren koesterden wij de droom om voor de bewoners – acht mensen met een verstandelijke beperking - een elektrische duo-fiets te kopen. Maar omdat zo’n fiets hartstikke duur is en niet wordt gedekt door de zorggelden, hadden wij niet de illusie daadwerkelijk er eentje te kunnen aanschaffen. Totdat iemand ons attent maakte op de mogelijkheid om een fondsenwervende actie op touw te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Tot ieders verrassing kregen we het benodigde bedrag in no-time bijeen. Té gek!‘

  • Moestuin

    Met trots laat Romy iedereen de kweekbakken zien die zijn aangeschaft voor de bewoners, na een geslaagde fondsenwervende actie. Door te zaaien, sproeien en oogsten leren de cliënten gaandeweg wat tuinieren inhoudt. Hartstikke leuk om te doen en ook nog eens heel leerzaam. Bovendien is het eten van verse, onbespoten groente gezond. Dank iedereen voor de bijdragen aan de moestuin!’

  • Snoezelruimte

    Dankzij gulle giftgevers heeft kindcentrum Dikkie Dik in Ede onlangs een snoezelruimte kunnen inrichten. Compleet met muziektrilwaterbed, wanddecoraties, een speelspiegel en snoezelbuis. Gerwin vindt het fantastisch om naar de snoezelbuis te kijken.